80 gr mantelijauhetta

200 gr voita

1½ l sokeria

1 muna

4 dl vehnäjauhoja

½ dl perunajauhoja

Vaahdota voi ja sokeri. Lisää muna ja sekoita tasaiseksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan. Vaivaa taikina sekaisin. Voitele vuoka tai leivosvuoat rasvalla, painele taikina peukalolla vuokien pohjiin ja reunoihin.

Paista 200 asteen lämmössä noin 10 minuuttia.

Leivospohjat jäävät siis keskeltä tyhjiksi. Täytin leivokset kondensoidusta maidosta keitetyllä toffeella ja banaanisiivuilla, päälle purstottelin kerma/rahkaa. Leivosten reunat on pursoteltu tälläisella tyllalla, keskustat Heirolin kierretyllalla.

Kondensoidun maidon tilasin Kakkusankareilta, samalla tilasin muitakin tykötarpeita ja sain kaupanpäälle tuollaisia ihania kakkualusia ja sydänmitat.