Nämä mansikkakupit on tehty muffinivuoalla, jonka ensin voitelin rasvalla ja jauhotin vehnäjauhoilla. Taikinan ainekset

250 gr voita

1 dl sokeria

1 muna

5½ dl vehnäjauhoja

1 tl leivinjauhetta

Ainekset sekoitetaan nopeasti keskenään, jauhot kannattaa laittaa siivilän läpi, niin ei jää kokkareita leivinjauheesta. Annetaan taikinan vetäytyä noin puoli tuntia jääkaapissa. Taikina kaulitaan noin puolen sentin paksuiseksi levyksi.

Otin isolla piparkakkumuotilla taikinasta palat, jotka asetin vuoan koloihin ja paistoin näitä noin 15 minuuttia 200 asteen lämmössä. Irrottelin jäähtyneet kupit varovasti vuoan koloista ja täytin ne sitten mansikoilla, kondensoidusta maidosta keitetyllä toffeella sekä Flora Vispillä. Huipulle pikkumansikat koristeeksi.