Tässä kuvaa kastejuhlassa tarjoillusta kalatäytteisestä voileipäkakusta. Leivän leivoin vuoalla, ihan tavallinen sämpylätaikina. En koskaan mittaile leipätaikinaan tulevia aineksi, paitsi hiivan ja veden, joten enpä ala taikinan aineksia kertomaan. Kummitätini sanoja lainaten:" Siihen tulee tippa kustakin"

Täyte 1: kalatäyte

pippurimagrillia, savulohituorejuustoa, kermaviiliä, kermaa, rahkaa

Täyte 2: kananmunatäyte:

keitettyä ja pilkottua (vai mössöttyä) kananmunaa, Creme Bonjour cuisine sipulisekoitusta, kermaviiliä, kermaa, rahkaa

Pursotukset ja päällinen kerma/tuorejuusto-sekoitusta

Koristeina salaattia, "narskujuustoa" ,jonka painelin kukkamuotilla pikkukukiksi, graavilohta, katkarapuja, persiljaa, kanamunaa, paprikaa, tomaattia ja viinirypäleitä. Reunoilla juustoraastetta.