Tämä on tavallisen kakun ja hyydykekakun sekoitus. Kakkupohja on 3 munan pohja ja paistettu säädettävässä reunavuoassa, tämän kakun koko taisi olla noin 25 cm. Leikkasin paistetun ja jäähdytetyn pohjan kahtia ja laitoin toisen vuokaan takaisin kakun pohjaksi. Seuraavaksi levitin kerroksen mansikkasurvosta ja omppuhilloa, jonka jälkeen tuli noin 4 cm:n paksuinen mansikkahyydyke-täyte. Tämän jälkeen laitoin toisen puolikkaan kakkua hyydykkeen päälle ja kakku jääkaappiin muutamaksi tunniksi hyytymään.

Hyytyneen kakun päälle tein lakritsitoffee-karkeista ja kermasta kuorrutteen. ( 100gr karkkeja + 1dl kermaa => kuumennetaan ja sekoitellaan tasaiseksi ) Lopuksi koristelin kakun pursottelemalla Flora Vispiä reunoille ja päälle nuo koukerot. Ruusut ja lehdet ovat sokerimassan ja marsipaanin sekoitusta.