Tervehdys kaikki täällä kävijät   Elomme on ollut jokseenkin työntäyteistä kotimme remontin ja laajennuksen vuoksi ja toisaalta en ole malttanut koneella aikaa viettää, kun kodissamme on pikkuinen ihana ipana muiden murenoiden lisäksi. Kesä meni siis vauvaa ihmetellessä ja ihastellessa sekä vahtiessa, ettei kukaan putoa rakennustelineiltä tai syö nauloja, maalia tai koske ylipäätään yhtään mihinkään. Itsekin voitin korkeanpaikan kammoni ja kiipesin isännän yllytyksestä rakennustelineille maalaamaan, mutta lopetin sen jälkeen, kun astuin suoraan maaliastiaan ja olin tulla alas nopeammin kuin on terveellistä...

Vauvamme kastejuhlia vietettiin heinäkuun helteillä, vähän tavallista myöhemmin, jotta pieni ehti kasvaa ja vahvistua. (...ja että mies ehti vaihtaa kaikki ikkunat ennen juhlaa... ) Pikkuinen prisessamme sai nimekseen Milja Juliana. Ristiäistarjoiluista ei valitettavasti tullut yksityiskohtaisia kuvia nappailtua, mutta tuosta kakusta oli yksi ja sitten yleiskuvaa pöydästä, näkyy siinä vähän pipperskakkuja, hyydykekakkua ja sen semmoista.

Kakun päällinen oli mmf-taikinaa, alla kermavaahtoa. Kakun välissä muistaakseni mansikkamousse ja tuoreita mansikoita. Koristeet sokerimassaa ja marsipaania, sekä suklaata.