Meillä on menossa pakastimien tyhjennys-operaatio. Täytyyhän nuo viimekesän marjat syödä ennen uuden sadon kypsymistä. Ensin alkutalvi varjeltiin, ettei kukaan syö niitä liikaa, että ne riittävät varmasti ja nyt niitä sitten syödään joka päivä, jotta saadaan uusille tilaa  

Näiden leivosten pohjana oli ruiskääretorttu, mustikat survottuina ja pikkuisen mansikkaa joukkoon ja väliin sitten kerma-vaniljarahka-liivateseos. Leivosten alustoina kokeilin lähikaupasta ostettuja paperisia leivosvuokia sekä Wiltonin leivosalustoja. Onhan nuo pyöreät ja vahvemmat kestävämpiä, mutta myös arvokkaampia. Laatu maksaa...

Testailin noita pikkupursotinteriäni, siksi jokainen leivos taisi olla erilailla pursoteltu, vaikka maultaan olivatkin samanlaisia.