Kumpikohan noista olis ihan oikea nimitys näille mun kakkuloille, no jokatapauksessa teen nämä suklaapäälysteiset kakut näin, olipa nimi sitten mikä vaan...
130 gr suklaata ja vuoan voiteluun n. 1 rkl öljyä (suklaan määrää voi vähentää, tuossa määrässä on maisteluhävikki viel mukana)
Voitelin silikonivuoan kevyesti öljyllä. Sitten vuorasin vuoan sulatetulla suklaalla ja vein pakkaseen kovettumaan.
Liivateseos:
1 pss valkosuklaanougat-moussejauhetta + 1 dl maitoa => vaahdotettuna
1 prk Flora Vispiä + 2 rkl tomusokeria => vaahdotettuna
1 prk maitorahkaa
1 dl kermaviiliä
6-7 liivatelehteä desiin persikkalientä sekoitettuna
1 pss daim-rakeita
muutama pala suklaata raastettuna
Nämä sitten sekoitettu keskenään ja laitettu vuokaan. Annoin kakun hyytyä jääkaapissa noin 3 tuntia ja nostin sen sitten yöksi pakkaseen. Aamulla otin kakun pakkasesta jääkaappiin sulamaan ja päiväkahviaikaan se oli ihan sopivasti jo sulanutkin. Koristeet laitoin sitten hetki ennen tarjoilua.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.