Tein dominokekseistä popseja, kun kerran kaikki muutkin tekee ja siinä pyöritellessä tuli tämmönen siilipariskuntakin väännettyä. Silmät ja nenut on marsipaania, samoin tuo aluslevy. Aluslevyn kuviot on tehty painokoristemuoteilla.

Näissä koristeena koristerouhetta ja strösseleitä. Tuorejuuston sijaan käytin vaniljarahkaa, kun siitä meillä enempi tykätään ja näistä tuli kyllä tosi nameja.

Pyynnöstä lisäilin ohjetta tänne näille eli

1 pkt dominokeksejä (muukin keksilaji toki käy kunkin makumieltymyksen mukaan, myös kahvikakun muruista näitä voi tehdä)

2-3 rkl vaniljarahkaa (rahkan sijaan voi käyttää tuorejuustoa)

Irrottelin dominokekseistä veitsellä valkoiset täytteet eri kippoon ja murskasin keksiosat kulhossa lihanuijalla. Sekoitin vaniljarahkan keksien täytteiden kanssa ja lisäsin sekoituksen sitten keksimurujen joukkoon. Tästä massasta sitten pyörittelin palleroita ja nuo siilit. Tämän jälkeen vein pallerot pakkaseen ja sulatin suklaan. Päällisen voi tehdä pelkästä sulatetusta suklaastakin, mutta minä lisäsin pikkuisen kermaa, kun oli jäänyt purkin pohjalle.

Tökkäsin palleron coctailhaarukkaan ja upotin sen sitten suklaa-kerman joukkoon. Valuttelin hetken ylimääräisiä suklaita pois ja sitten pallero paperivuokaan ja koristeet päälle. Jääkaapissa suklaa jähmettyy nopeasti tai sitten kiikutetaan pakkaseen, niinkuin minä tein. Tosin tein sen siitä syystä, että tarjoilin nämä vasta myöhemmin ja jääkaapista ne olisivat hävinneet alta aikayksikön  Siilit ovat edelleen pakkasessa talvihorroksessa, tökkään ne joskus kakun päälle, kun semmoista teen.