Vedän ulos valmihit... Tein vaniljakreemipullia, pullataikina ihan perustaikinaa, joka nyt löytyy varmaan jokaisen vehnäjauhopussin kyljestä. Kohonneisiin pulliin painetaan syvennykset, jonka jälkeen pullat voidellaan kananmunalla.  Kuoppiin laitetaan noin ruokalusikallinen kreemiä. Kreemi kohoaa jonkinverran, joten pulliin kannattaa painaa kunnon syvennykset. Itse painoin vauvan tuttipullon pohjalla, juomalasikin käy hätätilassa.

Kreemin tein näin

1 dl vaniljakreemijauhetta + 3 dl vettä => vatkataan n. 5 min.

2 munaa

100 gr pehmeää voita

Ainekset sekoitetaan hyvin keskenään ja annetaan kreemin tekeytyä noin 10 minuuttia jääkaapissa. Tästä annoksesta riitti kreemiä litran pullataikinalliseen pyöreitä pullia, pullien määrää en tullut laskeneeksi, ehkä noin 70 pullaa.