Sain tänään lähetyksen Confetilta ja sieltä löytyi mm. ihanan auringonkeltainen kukkasilikonivuoka. Pakkohan se oli hetimiten testata, kun oli niinkuin juhlantynkäänkin aihetta. Sulatin valkoista suklaata 100 gr ja värjäsin sen pastavärillä keltaiseksi. Sitten voitelin lusikallisella öljyä vuoan, tämän jälkeen sula suklaa vuokaan ja levittelin sen reunoille. Mitä ohuemmaksi suklaakerros jää, sen helpompi kakkua on leikata. Ylimääräisen suklaan voi valuttaa vuoasta pois.

Tämän jälkeen suklaavoideltu vuoka pakkaseen, jotta suklaa kovettuu reunoille. Sillävälin tein hyydykkeen, johon tuli

2 dl kermaa vaahdotettuna

1 dl sitruunarahkaa

1pss valkosuklaanougatmousse-jauhetta + 1 dl maitoa => vaahdotettuna

½ dl persikkamehua + 1 rkl liivatejauhetta

Ja sitten hyydyke vuokaan, pariksi tunniksi jääkaappiin ja viideksi tunniksi pakastimeen. Ja illaksi oli juhlapöytään uudenlainen hyydykekakku tarjolle. Nämä silikonivuoat ovat kyllä mahtavia näissä hyydykekakuissa ja valikoimaahan löytyy jos jonkinlaista. Seuraavaksi pitääkin testata millaisen kahvikakun vuoalla saa tehtyä.

Tässä vielä kuva itse vuoasta.

(27.8. Muokkasin vähän tuota ohjetta selkeämmäksi tuon voitelun suhteen )