Tässä kuvaa kastejuhlassa tarjoillusta kalatäytteisestä voileipäkakusta. Leivän leivoin vuoalla, ihan tavallinen sämpylätaikina. En koskaan mittaile leipätaikinaan tulevia aineksi, paitsi hiivan ja veden, joten enpä ala taikinan aineksia kertomaan. Kummitätini sanoja lainaten:" Siihen tulee tippa kustakin"
Täyte 1: kalatäyte
pippurimagrillia, savulohituorejuustoa, kermaviiliä, kermaa, rahkaa
Täyte 2: kananmunatäyte:
keitettyä ja pilkottua (vai mössöttyä) kananmunaa, Creme Bonjour cuisine sipulisekoitusta, kermaviiliä, kermaa, rahkaa
Pursotukset ja päällinen kerma/tuorejuusto-sekoitusta
Koristeina salaattia, "narskujuustoa" ,jonka painelin kukkamuotilla pikkukukiksi, graavilohta, katkarapuja, persiljaa, kanamunaa, paprikaa, tomaattia ja viinirypäleitä. Reunoilla juustoraastetta.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.