Nämä konvehdit tein silikonisella konvehtimuotilla. Voitelin muotit kevyesti rypsiöljyllä ja sivelin sulatettua valkosuklaata muottien reunoille. Tämän jälkeen vein muotin hetkeksi pakkaseen, jonka jälkeen laitoin täytteeksi kondensoidusta maidosta keiteltyä toffeeta. Täytteen lisäyksen jälkeen valuttelin loput sulat suklaat konvehtien päälle ja jälleen muotti pakkaseen. Tovin kuluttua voikin irrotella konvehdit muotista ja herkullinen makeinen on valmis tarjottavaksi.

Nopeita herkkuja, kunhan on täyte valmiina. Itse keittelin noita säilykepurkkeja samantien useamman, kun jostain luin, että näin voi tehdä ja toffee säilyy avaamattomassa purkissa hyvänä. (Eri asia, kuka malttaa antaa sen herkun siellä purkissa olla, kun tietää, että sitä siellä on...)