Kumpikohan noista olis ihan oikea nimitys näille mun kakkuloille, no jokatapauksessa teen nämä suklaapäälysteiset kakut näin, olipa nimi sitten mikä vaan...

130 gr  suklaata ja vuoan voiteluun n. 1 rkl öljyä (suklaan määrää voi vähentää, tuossa määrässä on maisteluhävikki viel mukana)

Voitelin silikonivuoan kevyesti öljyllä. Sitten vuorasin vuoan sulatetulla suklaalla ja vein pakkaseen kovettumaan.

Liivateseos:

1 pss valkosuklaanougat-moussejauhetta + 1 dl maitoa => vaahdotettuna

1 prk Flora Vispiä + 2 rkl tomusokeria => vaahdotettuna

1 prk maitorahkaa

1 dl kermaviiliä

6-7 liivatelehteä desiin persikkalientä sekoitettuna

1 pss daim-rakeita

muutama pala suklaata raastettuna

 

Nämä sitten sekoitettu keskenään ja laitettu vuokaan. Annoin kakun  hyytyä jääkaapissa noin 3 tuntia ja nostin sen sitten yöksi pakkaseen. Aamulla otin kakun pakkasesta jääkaappiin sulamaan ja päiväkahviaikaan se oli ihan sopivasti jo sulanutkin. Koristeet laitoin sitten hetki ennen tarjoilua.